Hoppa till huvudinnehållet
Läs om hur vi hanterar rådande situation och vad vi gör för er säkerhet

Jobba med oss!

Jobba på Tobisviks Camping

Tobisviks Camping är en av fyra campingar som ingår i Campinggruppen. Alla campingar ligger längs den fantastiska sydkusten och har havet som närmsta granne. Tänk er känslan av kritvit mjuk sand mellan tårna en härlig solig sommardag. Vi letar efter dig som är en glad person och som älskar att jobba med människor och ge bra service. Vill du ha en härlig sommar med många nya vänner och roliga möten då är du personen som vi vill ha med i vårt team!

 

Campingvärd

Som campingvärd är du den första och sista personen våra gäster möter under sin vistelse, vilket ställer krav på känsla för service, engagemang och stresstålighet. Du ser dig själv som en spindel i nätet där du målmedvetet och lösningsorienterat ser möjligheter i olika situationer för att skapa värdefulla upplevelser för våra gäster. I tjänsten jobbar du exempelvis med in- och utcheckning, information om utflyktsmål samt besvara alla möjliga sorters frågor och gör det mer än gärna. Vi har många internationella gäster så färdighet i både engelska och tyska är meriterande. Du ska vara/fylla 16 år eller äldre och ha en god datorvana.

Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

 

Barnklubb

Gillar du att leka och ha kul tillsammans med barn och unga? Ser du dig dessutom som en ledare som kan aktivera en grupp? Då är du den vi söker!
Tjänsten ställer krav på att vara framåt och positiv, prata svenska och engelska samt intresse av dans, musik eller fritidsverksamhet. Arbetet är förlagd på ca 7 timmar under 3 dagar i veckan. Därför går denna tjänst även att kombinera med receptionstjänst. Du ska vara minst 16 år och erfarenhet av liknande arbete är meriterande
Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

 

Städvärdinna/Städvärd

Som städvärdinna/städvärd  möter du dagligen våra gäster och är den som ser till att deras upplevelse blir av högsta kvalitet. Du ska vara noggrann och ha känsla för att hålla rent och snyggt. Arbetet utförs såväl morgon som kväll och helger beroende av schema.

Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

CV och personligt brev

Ditt cv och personliga brev med bild skickar du till: info@tobisvikscamping.se

Vi frågor kontakta Nikki Karlsen på 0414-41 27 78 eller info@tobisvikscamping.se
Vi är anslutna till VISITA och lön enligt kollektivavtal.
Arbetet utförs på och vid Tobisviks Camping, Tobisvägen, Simrishamn

Tobisviks Camping @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!