Hoppa till huvudinnehållet
Läs om hur vi hanterar rådande situation och vad vi gör för er säkerhet

Campingtomter

Hitta just din favoritplats hos oss!

 

Här på Tobisviks Camping som är belägen strax norr om Simrishamn på Österlen erbjuder vi 276 campingtomter, alla med el och några med både el/va. Våra campingtomter är generellt 8*10m (400 området är ca 8*9m). Se och boka din campingtomt här.

 

I de centrala delarna på campingen finns ett större servicehus med tillgång till seperata duschrum/wc för män och kvinnor, latrintömning, kök, tvättstuga samt en lekplats med hoppkudde för barnen. Vi har även ett mindre servicehus i norra delen av campingen. Här finns det seperata d/wc för män och kvinnor. Kök samt möjlighet att tömma latrin. I receptionsbyggnaden finns 1 dusch och wc. I anslutning till receptionsbyggnaden finns det ett tv-och uppehållsrum med tv, kyl, frys, mikrovågsugn samt stolar och bord.

 

Längs med stranden finns en ljuvlig gång- och cykelväg som leder in till Simrishamn med sitt välbevarade centrum, pittoreska butiker och mysiga fritidshamn. De nationella cykellederna Sydostleden och  Sydkustleden, samt vandringsleden Österlenleden,  en del av Skåneleden, bjuder in till naturnära upplevelser strax utanför campingen. Nära ligger även Backhälladalen med unik flora och fauna, missa inte heller böjslagsmärkena från istiden.

 

Bra att veta när du bor på Tobisviks camping

Tobisviks Camping @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!